ابزار وبلاگ

صفحه خانگی پارسی یار درباره

معرفی سرویس دهنگان برتر وبلاگ ایرانی

    نظر

میهن بلاگ

سرویس بعدی که خیلی پیشرفته هست، میهن بلاگ (www.MihanBlog.com) هست. این سرویس توسط تیمی پشتیبانی میشه که دو سایت بزرگ cloob.com و aparat.com رو اداره میکنن؛ تیم بسیار حرفه ای و بزرگ که بزرگ‌ترین سایت های ایران رو طراحی کردن.

میهن بلاگ بسیار قدرتمند هست (خصوصا از وقتی که تیم مدیریتیش تغییر کرده و تیم بالا مدیریت رو بدست گرفتن) و برای وبلاگ های حرفه ای کاملا مناسبه. البته یه ویژگی خاصش اینکه امکان حذف کامل تبلیغات رو از وبلاگتون میده (بشرطی که وبلاگتون بروز باشه) - اخیرا مقداری فضا هم به وبلاگ هاش میده.

ابزار وبلاگ

بی انصافیه اگه نگیم که پشتیبانی میهن بلاگ هم همچون بلاگ اسکای بسیار قدرتمند و قوی پاسخگوی کاربرانش هست. در کل، میهن بلاگ رو میشه یکی از بزرگ‌ترین های وبلاگ‌دهی در ایران دونست.

پرشین بلاگ

اما قدیمی‌ترین سرویس دهنده وبلاگ فارسی پرشین بلاگ بود. (www.PersianBlog.ir)

پرشین بلاگ اولین سایتی بود که امکان وبلاگ نویسی رو به ایرانیا داد. در ابتدا آدرسشون persianblog.com که که ظاهرا این آدرس مورد حمله هکرها قرار گرفت و از اون به بعد از آدرس persianblog.ir استفاده میشه.

پرشین بلاگ از یکی از اولین سرویس هایی هم بود که فضای رایگان برای آپلود عکس رو در اختیار کاربرانش میزاشت.

بلاگ دات آی‌آر

بلاگ دات آی آر (www.blog.ir) توسط گروه بیان اداره میشه (این گروه چندی پیش مسابقه بین‌المللی برنامه نویسی رو برگزار کرده بود و خودش رو در سطح جهان مطرح کرد). این سرویس وبلاگ بسیار نرم، پرسرعت و البته امن هست. اگرچه که تقریبا جوون هست و عمر زیادی نداره ولی نشون داده که میشه بهش اعتماد کرد.

از قابیت این سرویس میشه به آدرس زیباش اشاره کرد. کوتاه و دلچسب مثل:‌YOU.blog.ir

همینطور میتونید تبلیغات هارو از وبلاگتون کامل حذف کنید. خیلی انعطاف پذیره و تقریبا هرگوشه وبلاگ رو میتونید تغییر بدید. فضای رایگان برای آپلود فایل و عکس هم میده و اگه حجمتون تموم شد براحتی میتونید حجم بیشتری خریداری کنید. (حجم اولیه رایگانه و خوب هم هست)

معمولا ثبت‌نام در این سرویس نیازمند داشتن دعوتنامه هست.

بلاگفا

بلاگفا (www.blogfa.com) هم از سرویس های مشهور وبلاگنویسی ایران هست که بخاطر سادگیش شهرت خیلی خوبی پیدا کرده. امکاناتش حرفه ای نیست (در مقایسه با سرویس های دیگه که بالا معرفی کردم) و یکی از معایب بزرگش، محدودیت های زیاد برای کاربره.

کد وبلاگ

به نظر من، وبلاگ محیطی متعلق به کاربر هست که هرچیزی که بخواد باید بتونه توش بزاره (و البته در قبالشون پاسخگو هم باشه (در صورتی که مشکلی پیش بیاد)) اما بلاگفا در این خصوص زیاد خوب عمل نکرده و گذاشتن خیلی از کدها (مثلا تبلیغاتی ها) رو ممنوع اعلام کرده. در کل، بخاطر آزاد نبوده خودم ازش استفاده نمیکنم؛ اما برای کارهای ساده مثل خاطره نویسی و ... میتونه خوب باشه، چون بسیار ساده و روونه.

منبع:http://manam-minevisam.blogsky.com/1389/01/21/post-181/